Horeca uitzendbureau Rotterdam

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement in Rotterdam en zoek je betrouwbaar en flexibel horecapersoneel? Bij ons collectief van meer dan 40 uitzendbureaus vind je horecatoppers die jouw event tot een succes maken.

Op korte termijn op zoek naar horecapersoneel in Rotterdam?

Op zoek naar betrouwbaar en flexibel horecapersoneel in Rotterdam voor jouw evenement of organisatie? Wij begrijpen de dringende behoefte aan goede medewerkers die snel beschikbaar zijn. Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde professionals kunnen we snel reageren op jouw personeelsvragen, ook op korte termijn. Of je nu extra barpersoneel, bediening, of keukenmedewerkers nodig hebt, wij hebben de geschikte mensen klaarstaan om jouw evenement of bedrijfsactiviteit tot een succes te maken.

Eenvoudig horecapersoneel inhuren in Rotterdam

In de bruisende en levendige horeca-industrie van Rotterdam kan de vraag naar personeel van dag tot dag variëren. Of je nu een restaurant runt of een event organiseert, het vinden van betrouwbaar en deskundig horecapersoneel op korte termijn kan een uitdaging zijn. Daar komt Felix Works om de hoek kijken. Als inlener kun je bij ons terecht wanneer je snel horecamedewerkers nodig hebt.

Flexibiliteit op maat voor Rotterdamse evenementen

Bij Felix zijn we toegewijd aan het leveren van een uitstekende service en ondersteuning aan onze inleners in Rotterdam. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van het selecteren van het juiste personeel tot het coördineren van de planning en het afhandelen van eventuele last-minute wijzigingen. 

Klantenreviews