Al je horeca uitzendbureaus op 1 plek

Ben je het zat om met verschillende uitzendbureaus te schakelen voor het vinden van horecapersoneel? Met Felix Works heb je realtime inzicht in de beschikbaarheid van de mensen die je zoekt, ongeacht bij welk horeca uitzendbureau ze staan ingeschreven.

Een samenwerkend collectief van horeca uitzendbureaus

Felix Works is geen standaard horeca uitzendbureau. We zijn een collectief van ruim 40 horeca uitzendbureaus die samenwerken. Dit betekent dat je profiteert van de kracht van diversiteit, zonder het gedoe van het schakelen tussen verschillende partijen. Bij Felix Works draait het om jouw gemak. Geen complexe procedures, geen onduidelijkheden. Wij maken het vinden van horecapersoneel simpel, snel en efficiënt.

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je op je event nodig hebt.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Lokale focus met Felix Works

Bij Felix Works begrijpen we dat de kracht van lokale expertise cruciaal is voor het succes van jouw evenement of horecaonderneming. Daarom hebben we ons collectief niet alleen op nationaal niveau gevestigd, maar richten we ons ook op specifieke regio’s zoals Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit zowel voor grote evenementen of het inlenen van tijdelijke krachten.

horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Maatwerk voor ieder bedrijf of evenement

Wij geloven in maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van ieder bedrijf. Doordat er ruim 40 horeca uitzendbureau’s bij ons zitten aangesloten, kunnen wij aan alle wensen voldoen. Met onze flexibele inzet en diverse personeelsdiensten vinden we altijd een passende oplossing, ongeacht de omvang of aard van je bedrijf of evenement.

Gigantisch netwerk van horecapersoneel

Doordat er ruim 40 bureau’s bij ons zijn aangesloten, heb je toegang tot een enorm netwerk van horeca-talent. Van ervaren barpersoneel en bedieningsmedewerkers tot getalenteerde koks en keukenhulpen. Alle medewerkers die in te lenen zijn bij de aangesloten uitzendbureau’s zijn goed getraind en gescreend.

Gemak en succes met hét collectief van horeca uitzendbureaus!

Kies voor gemak, flexibiliteit en transparantie. Felix Works maakt de zoektocht naar geschikt horecapersoneel makkelijker dan ooit. Met Felix maken we het inhuren van horecamedewerkers super simpel. Maak eenvoudig een dienst aan en deel deze met ruim 40 uitzendbureaus met slechts één druk op de knop. 

Klantenreviews

Veelgestelde vragen

Felix Works is geen traditioneel uitzendbureau, maar een samenwerkingsverband van diverse horeca uitzendbureaus. Hierdoor krijg je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden, allemaal op één plek.

Ja, bij Felix Works houden we van transparantie. Op ons platform vind je vooraf de tarieven en beschikbaarheid van het horecapersoneel, zodat je volledig geïnformeerd bent voordat je een keuze maakt.

Zeker. Felix Works begrijpt dat niet alle opdrachten groot zijn. Of het nu gaat om een klein evenement of een intieme setting, ons platform biedt flexibiliteit voor elke omvang van opdrachten.