Horecapersoneel gezocht?

Felix Works toont real-time inzicht in de beschikbaarheid van horecamedewerkers van verschillende uitzendbureaus. Zo ben je niet meer afhankelijk van één partij.

horeca medewerker
horeca medewerker

Kies en beheer het horecapersoneel dat past bij jouw organisatie of evenement

Wij kennen de uitdagingen bij het zoeken van geschikt horeca personeel. Met het platform van Felix bouw je een dreamteam voor jouw evenement. Met een groot netwerk van getalenteerd en ervaren horecapersoneel, vanuit verschillende bureaus, vereenvoudigen we jouw zoektocht naar gemotiveerd horecapersoneel.

Naar welke horecamedewerkers
ben je op zoek?

Bediening

Bediening en obers voor alle soorten evenementen

Festival personeel

Toppers achter de bar voor festivals inhuren

Barmedewerkers

Barpersoneel voor alle soorten feesten en evenementen

Barista

Barista inhuren voor evenementen en congressen

Hotel personeel

Horecapersoneel inhuren op hotel evenementen

Kok en keukenpersoneel

Keukenpersoneel voor catering of fine-dining

Krijg inzicht in de performance van horecapersoneel

Met Felix krijg je inzicht in de performance van uitzendbureaus. Hoeveel diensten vullen ze? Hoe is de kwaliteit van de medewerkers? En zijn de mensen van het uitzendbureau op tijd? Of zijn ze vaak ziek? Met Felix monitoren we al die data en kunnen alle opdrachtgevers inzicht geven in de feitelijke kwaliteit van het uitzendbureau. Je bent als inlener dus niet meer overgeleverd aan alle mooie woorden van de uitzendondernemers.

seizoensdrukte in de horeca
horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Vind gekwalificeerde horeca toppers met Felix Works 

Wanneer je shift of evenement aangemaakt is, brengen wij je in contact met tal van gekwalificeerde horeca medewerkers van verschillende horeca uitzendbureaus. Een enorme vijver dus! Of je nu op zoek bent naar gastvrije obers op een evenement, barpersoneel dat snel en secuur te werk gaat of een culinaire keukenmedewerker, bij Felix vul je de flexibele schil in een handomdraai in.

Klantenreviews