Festival personeel inhuren

Om een festival te laten slagen is goed en enthousiast personeel enorm belangrijk. Felix Works helpt je om ervaren festival medewerkers te vinden die je event naar een hoger niveau tillen.

horeca medewerker
horeca medewerker

Op zoek naar ervaren festival personeel?

Wil jij razendsnel en eenvoudig ervaren festival personeel inschakelen voor je event? Via Felix regel je eenvoudig kassa medewerkers, barmedewerkers, hostessen, ticketscanners en op -en afbouwers voor je event. Felix Works beschikt over een groot netwerk van horeca uitzendbureaus. De aangesloten Felix partners zorgen ervoor dat jij de beschikking hebt over een grote poule van gemotiveerde festivalmedewerkers

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Festival medewerkers via Felix inhuren voor verschillende werkzaamheden

Festivals trekken talloze bezoekers aan en goed personeel speelt daarom een belangrijke rol. Met Felix Works vind je snel en eenvoudig het juiste personeel voor verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan taken als:

  • Muntverkoop
  • Ticketscanner
  • Barmedewerker
  • Host / hostess

Goede festival medewerkers zorgen ervoor dat bezoekers genieten

Met het Felix Works platform heb je beschikking tot een grote poule aan getrainde en gescreende festivalmedewerkers. Dit personeel weet wat er wordt verwacht van werken op grote events. Met ruim 40 aangesloten horeca uitzendbureau’s heb je altijd realtime inzicht in de beschikbaarheid van alle aangesloten festival medewerkers.

seizoensdrukte in de horeca
horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Vind snel en eenvoudig het juiste festival personeel met Felix Works

Vul openstaande diensten op je festival eenvoudig in met Felix Works. Of je nu behoefte hebt aan vriendelijk barpersoneel voor de drankjes, of enthousiaste hosts voor de juiste festivalsfeer. Met Felix Works aan jouw zijde kun je vol vertrouwen het succes van jouw festival tegemoet zien. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe wij je helpen om snel en efficiënt het gewenste festival personeel te vinden. 

Klantenreviews