Barpersoneel inhuren

Op zoek naar toppers voor achter de bar? Bij Felix Works wordt het inhuren van ervaren barpersoneel voor verschillende events eenvoudig en doeltreffend. Ook wanneer dit last-minute moet.

horeca medewerker
horeca medewerker

Vind ervaren barpersoneel met Felix Works

Of je nu zoekt naar ervaren barpersoneel voor een bruine kroeg, een hotelbar of voor een festival, Met Felix Works heb je dit in een handomdraai geregeld. Met ruim 40 aangesloten partners beschikken we over een grote poule aan ervaren barmedewerkers. 

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Barpersoneel inhuren voor vele werkzaamheden

De barmedewerkers die je inhuurt met Felix Works kunnen worden ingezet voor ieder type event of gelegenheid. De barmedewerkers die je inleent zijn ervaren en gastvrij. De werkzaamheden waar ze voor ingehuurd kunnen worden zijn onder andere:

  • Zelfstandig draaien van de bar
  • Bier tappen tijdens events
  • Gereedmaken en opruimen van de bar
  • Drankjes en cocktails maken

Barpersoneel inhuren met Felix Works

Extra handen nodig achter de bar of met spoed op zoek naar barpersoneel vanwege afmeldingen? Met Felix Works heb je real-time inzicht in de beschikbaarheid van barmedewerkers vanuit ruim 40 horeca uitzendbureaus. Zorg er dus voor dat je niet voor verrassingen komt te staan en neem contact met ons. Zo hoef jij je niet druk te maken om de planning en zorgen wij ervoor dat de diensten gevuld worden.

Klantenreviews