Barista inhuren

Wil je graag een barista op je evenement, maar heb je deze niet in-house? Met Felix Works brengen wij je in contact met gecertificeerde barista’s vanuit verschillende uitzendbureaus.

horeca medewerker
horeca medewerker

Op zoek naar een gecertificeerde barista op je event?

Een barista is een echte vakman of -vrouw die zich heeft gespecialiseerd op het bereiden van de perfecte kop koffie. Bovendien beschikt een barista over uitgebreide kennis van de espressomachine en de kunst van het creëren van de perfecte espresso. Ze staan daarbij garant voor een unieke koffiebeleving voor jouw gasten. Hierdoor transformeert het drinken van een gewoon kopje koffie tot een ware ervaring.Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Waarom een barista inhuren via Felix Works

Ben je op zoek naar een barista voor op je event? Of ben je op zoek naar een barista voor een langere periode? Met Felix Works brengen wij je in contact met gecertificeerde barista’s vanuit verschillende uitzendbureaus om zo je vacature snel gevuld te krijgen.

seizoensdrukte in de horeca

Een barista is de blikvanger op je evenement

Met Felix Works zie je het aanbod aan ervaren en gecertificeerde barista’s vanuit ruim 40 uitzendbureaus. Of je nu op zoek bent naar een ervaren barista voor de perfecte koffiebeleving of enthousiaste hosts om de juiste sfeer te creëren. Met Felix Works aan jouw zijde, kun je met vertrouwen het succes van jouw evenement tegemoet zien. 

Klantenreviews