Medewerkers voor hotel inhuren

Ben je op zoek naar medewerkers binnen een hotel? Met Felix Works huur je eenvoudig werknemers in die kunnen helpen met de frontoffice, housekeeping, F&B en baqueting.

horeca medewerker
horeca medewerker

Vind ervaren horecamedewerkers voor je hotel met Felix Works

Hotels hebben vaak meerdere zalen en accommodaties waar verschillende typen evenementen worden georganiseerd. Felix Works helpt je bij het inhuren van horecapersoneel voor alle soorten evenementen in hotels. Daarnaast is ons platform ook geschikt wanneer je zoekt naar versterking voor housekeeping, ontbijt of frontoffice.

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Hotelmedewerkers via Felix inhuren voor verschillende werkzaamheden

Dankzij ons uitgebreide netwerk van diverse uitzendbureaus kun je zeer eenvoudig mensen inhuren voor verschillende werkzaamheden binnen een hotel.

  • Housekeeping
  • Banqueting
  • Frontoffice
  • Stewarding

Horecapersoneel voor hotel inhuren

Huur snel en eenvoudig personeel in voor verschillende soorten evenementen in hotels. Denk hierbij onder andere aan congressen, vergaderingen, bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Voor deze verschillende soorten evenementen en gelegenheden kun je eenvoudig medewerkers inhuren met Felix Works.

seizoensdrukte in de horeca
horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Vul snel en eenvoudig de openstaande diensten voor je hotel met Felix

Heb je extra ondersteuning nodig tijdens jouw hotel evenement of ben je met spoed op zoek naar evenementen personeel vanwege onverwachte afmeldingen? Met Felix Works heb je inzicht in de beschikbaarheid van evenementen personeel vanuit een groot netwerk aan horeca uitzendbureaus. Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan in je planning en neem contact met ons op. 

Klantenreviews