Koks en keukenpersoneel inhuren

Heb je een grote groep gasten eten op je evenement en ben op zoek naar goede koks en keukenpersoneel? Met Felix Works helpen wij je met het vinden van koks die ervaring hebben met het voorbereiden en klaarmaken van eten voor grote groepen mensen.

horeca medewerker

Huur een kok in voor een groot evenement of een gezellig diner

Een goede kok die voor veel mensen moet koken op een groot evenement weet precies wat er wanneer moet gebeuren in de keuken. De sfeer, de ingrediënten, de menukaart en niet te vergeten de personele bezetting in de keuken. Het moet allemaal kloppen! Heb je snel een goede all-round kok nodig? Voor de korte of de lange termijn? Dan ben je bij Felix op het juiste adres.

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Van frituur tot chef

Met Felix heb je inzicht in de beschikbaarheid van al het aangesloten keukenpersoneel binnen ons platform. Of het nu gaat om een catering kok, een all-round kok of een private chef, bij Felix weet je het te vinden.

  • Souschef
  • Chefkok
  • Catering
  • Frituur

Huur snel en eenvoudig een ervaren kok in met Felix Works

Heb je extra handen nodig in de keuken of ben je met spoed op zoek naar keukenpersoneel vanwege onverwachte omstandigheden? Met Felix Works heb je direct inzicht in de beschikbaarheid van koks vanuit meer dan 40 horeca uitzendbureaus. Voorkom verrassingen en neem contact met ons op. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over de planning, en zorgen wij ervoor dat de keukenbemanning op peil blijft.

Vind koks en keukenpersoneel met Felix Works 

Wanneer je shift of evenement aangemaakt is, brengen wij je in contact met tal van gekwalificeerde koks van verschillende horeca uitzendbureaus. Een enorme vijver dus! Of je nu op zoek bent naar catering of een thuiskok, bij Felix vul je de flexibele schil in een handomdraai in.

Klantenreviews