Bediening inhuren

Ben je op zoek naar de perfecte bediening voor jouw evenement? Bij Felix Works wordt het inhuren van obers/serveersters eenvoudig en effectief. Met Felix huur je eenvoudig ervaren krachten in voor alle soorten events.

horeca medewerker
horeca medewerker

Ervaren obers en serveersters voor alle soorten events

Of je nu obers wilt inhuren voor een diner of serveersters voor een groot feest, wij bieden de oplossing die past bij jouw behoeften. Felix Works beschikt over een groot netwerk van horeca uitzendbureaus met getalenteerde obers en serveersters. De aangesloten Felix partners screenen en trainen hun medewerkers zodat jij beschikt over een grote poule van gemotiveerde horecamedewerkers.

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je graag op je event wilt en wat je van ze verwacht.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Bedienend personeel via Felix inhuren voor verschillende werkzaamheden

De medewerkers die je via Felix inhuurt zijn getraind en gescreend en hebben de juiste werkervaring. Hierdoor zorgen ze ervoor dat de gasten op jouw evenement zeer gastvrij ontvangen en geholpen worden. Medewerkers die via ons platform worden ingehuurd zijn onder andere in te zetten voor:

  • Drank runner
  • Food runner
  • Gastheer/gastvrouw
  • Barmedewerker
  • Afwasser
Waarom bediening inhuren met Felix Works?

Wij begrijpen als geen ander dat de juiste bediening het verschil kan maken voor jouw feest of evenement. Middels ons platform heb je toegang tot een grote poule van getrainde obers en serveersters van een hoge kwaliteit. Hierdoor helpen wij jou om je diensten in te vullen. Ook wanneer dit last-minute moet. Tevreden over een aantal obers/serveersters? Dan voeg je ze toe als favoriet en maak je een vaste poule met je favoriete medewerkers.

seizoensdrukte in de horeca
horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk
Vind snel en eenvoudig bedienend personeel met Felix Works

Ontdek de snelle en eenvoudige weg naar goed getraind bedienend personeel met Felix Works. Of je nu kiest voor ervaren obers die zorgen voor een goede service of serveersters die de juiste sfeer creëren. Met Felix Works aan jouw zijde, kun je vol vertrouwen het succes van jouw evenement tegemoet zien. 

Klantenreviews