Horeca uitzendbureau Amsterdam

Ben je op zoek naar betrouwbaar en flexibel horeca personeel in Amsterdam voor jouw aankomende evenement? Als collectief van ruim 40 uitzendbureau’s voorzien wij jou van hoogwaardige horeca toppers voor jouw evenement.

Personeelstekort horeca

Op zoek naar horeca personeel in Amsterdam?

Als collectief van horeca uitzendbureau’s begrijpen we dat tijd van essentieel belang is als het gaat om het vinden van personeel voor jouw organisatie of evenement in Amsterdam. Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde kandidaten kunnen we snel en efficiënt reageren op jouw personeelsbehoeften, ook op korte termijn. Of je nu extra barpersoneel, bediening of keukenmedewerkers nodig hebt, wij hebben de juiste mensen klaarstaan om jouw evenement tot een succes te maken.

Flexibiliteit op maat voor evenementen in Amsterdam

Wij begrijpen dat geen enkel evenement hetzelfde is, daarom bieden we flexibele oplossingen op maat. Of je nu personeel nodig hebt voor een paar uur, een hele dag of zelfs meerdere dagen, wij passen ons aan jouw schema aan. Met onze flexibele inzetmogelijkheden kun je erop vertrouwen dat we aan jouw personeelsbehoeften voldoen, hoe groot of klein je evenement ook is. Van de ArenA en AFAS tot de Amsterdamse koffietentjes.

horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Lokale expertise voor de horeca-industrie van Amsterdam

Bij Felix zijn we toegewijd aan het leveren van een uitstekende service en ondersteuning aan onze inleners in Amsterdam. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van het selecteren van het juiste personeel tot het coördineren van de planning en het afhandelen van eventuele last-minute wijzigingen. 

Klantenreviews