Horeca uitzendbureau Den Haag

Zoek jij horecapersoneel om in te huren voor jouw horecazaak of evenement in Den Haag? Dan ben je bij Felix Works aan het juiste adres. Met ruim 40 aangesloten uitzendbureau’s vind je het gewenste personeel in een handomdraai.

Horecamedewerkers inhuren in regio Den Haag

Middels ons platform huur je snel en eenvoudig opgeleide drank -en foodrunners, barmedewerkers en andere gekwalificeerde horecamedewerkers in de regio Den Haag in. Met ruim 40 aangesloten horeca uitzendbureau’s vind je altijd wat je nodig hebt, zowel voor de lange termijn als last-minute. Dus of je nu op zoek bent naar food -en dranklopers voor je strandtent in Scheveningen, of front-office medewerkers in een hotel, bij ons vind je het!

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je op je event nodig hebt.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Vind gekwalificeerd horecapersoneel in Den Haag

Al onze aangesloten partners zorgen ervoor dat jij als inlener altijd de beschikking hebt tot getrainde horecamedewerkers in de regio Den Haag. Je hebt de beschikking tot een grote poule aan werknemers waarvan je hun beschikbaarheid en prestaties real-time kunt inzien. Hierdoor kun je ook op korte termijn schakelen met Felix.

 

horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Maak moeiteloos een dienst aan voor jouw evenement in Den Haag

Horecapersoneel nodig voor een event in Den Haag maar moeite om de planning rond te krijgen? Geen probleem! Met onze software maken we het inhuren van horecamedewerkers super simpel. Maak eenvoudig een dienst aan en deel deze met ruim 40 uitzendbureaus met slechts één druk op de knop. 

Klantenreviews