Horeca uitzendbureau Utrecht

Moeite om de personeelsplanning van jouw horecazaak of evenement in de regio Utrecht rond te krijgen? Met het netwerk van uitzendbureau’s van Felix Works vul jij de gaten in jouw planning met het grootste gemak.

Horecamedewerkers inlenen in regio Utrecht

Met Felix Works huur je gemakkelijk goed opgeleide obers, barmedewerkers en andere gekwalificeerde horecamedewerkers in de regio Utrecht in. Met 40 aangesloten horeca uitzendbureau’s vind je altijd wat je nodig hebt, zowel voor de lange termijn als last-minute. Dus of je nu op zoek bent naar barpersoneel voor De Galgenwaard, catering medewerkers in een hotel, bij ons vind je het!

Event aanmaken Felix

Stap 1

Maak een event aan met Felix en maak een korte briefing welke horecamedewerkers je op je event nodig hebt.

kom in contact met verschillende horeca uitzendbureaus

Stap 2

Felix brengt je automatisch in contact met gemotiveerde mensen, ongeacht bij welk uitzendbureau zij staan ingeschreven.

Stap 3

Voeg ze toe aan je poule en bouw op die manier je eigen dreamteam. Vaker mensen nodig? Markeer je eigen favorieten voor een volgende keer.

Vind goed getraind horecapersoneel in Utrecht

Al onze aangesloten partners zorgen ervoor dat jij als inlener altijd de beschikking hebt tot getrainde horecamedewerkers in de regio Utrecht. Je hebt de beschikking tot een grote poule aan horeca werknemers waarvan je hun beschikbaarheid en prestaties real-time kunt inzien. Hierdoor vul je ook de laatste procenten van je planning gemakkelijk in.

 

horeca personeel gezocht
horeca personeel aan het werk

Maak gemakkelijk diensten aan voor jouw event in Utrecht

Heb je een horecazaak in Utrecht of organiseer je een event maar heb je moeite met je personeelsplanning? Geen probleem! Met Felix maken we het inhuren van horecamedewerkers super simpel. Maak eenvoudig een dienst aan en deel deze met ruim 40 uitzendbureaus met slechts één druk op de knop. 

Klantenreviews