De voordelen van horecapersoneel inhuren via een uitzendbureau

Lees het artikel hieronder..

In de wereld van de horeca draait alles om timing. Of je nu een eettent runt of een festival organiseert, het juiste personeel op het juiste moment is cruciaal. Maar wat als je team te klein is of als je plotseling extra handen nodig hebt? Gelukkig biedt het inhuren van horecapersoneel via een uitzendbureau een handige oplossing. Daarnaast biedt een horeca uitzendbureau meer dan alleen een tijdelijke oplossing. In dit artikel lees je de voordelen die werken met een uitzendbureau met zich meebrengt.

Voordeel 1: Flexibiliteit

Het mooie van personeel via een uitzendbureau is de flexibiliteit. Of je nu plotseling meer handen nodig hebt voor een druk weekend of een spontaan evenement, een uitzendbureau kan snel schakelen en personeel regelen wanneer jij dat nodig hebt. Doordat er meer dan 40 partners bij Felix zitten aangesloten, heb jij als inlener altijd de beschikking tot een enorme poule aan medwerkers.

Voordeel 2: Kwaliteit en ervaring

Bij uitzendbureaus vind je vaak ervaren en kwalitatief hoogstaand personeel. Ze hebben een breed scala aan talenten met de juiste ervaring om je team te versterken. Alle medewerkers die via onze partners worden ingeleend, zijn op voorhand getraind en gescreend. Echte horeca toppers dus!

Voordeel 3: Administratief gemak

Laat de rompslomp maar aan de experts over. Uitzendbureaus nemen veel administratieve taken uit handen, zoals contracten en verzekeringen. Zo kun jij je focussen op waar het écht om draait: je bedrijf of evenement runnen.

Voordeel 4: Weinig risico voor jouw als werkgever

Horecapersoneel inhuren via een uitzendbureau beperkt ook de risico’s voor jouw als werkgever of inlener. Zij nemen een deel van de werkgeversverantwoordelijkheden op zich, waardoor jij minder kopzorgen hebt. 

Voordeel 5: Snelheid van handelen

Bij een collectief als Felix zitten ruim 40 horeca uitzendbureau’s aangesloten. Hierdoor beschikt ons platform over een enorme poule aan kwalitatieve medewerkers die jouw planning kunnen opvullen. Als inlener heb je dus real-time inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van een gigantisch netwerk. Zo kunnen we altijd binnen no-time het geschikte personeel leveren.

Voordeel 6: Kostenbesparing

Het inhuren van horecapersoneel via een uitzendbureau kan ook je portemonnee sparen. Je betaalt alleen voor de uren dat je personeel nodig hebt, waardoor je geen vaste kosten hebt in rustigere tijden. Ideaal wanneer je met spoed op zoek bent naar extra handjes tijdens een evenement of festival.

Kortom, het inhuren van horecapersoneel via een uitzendbureau biedt talloze voordelen voor horecaondernemers. Van flexibiliteit en kwaliteit tot kostenbesparing en administratief gemak. Het is een slimme zet voor wie snel en efficiënt personeel nodig heeft. Dus, als je op zoek bent naar een oplossing om de pieken en dalen in je personeelsbezetting op te vangen, overweeg dan zeker de voordelen van het samenwerken met een collectief van horeca uitzendbureau’s zoals Felix.

Rik Donders

Oprichter Felix Works

Laatste Nieuws