Incheck en uitschrijf lijsten

Lees het artikel hieronder..

Bij het organiseren van grote evenementen is het essentieel om grip te hebben op je ingehuurde medewerkers. Met de nieuwe incheck- en uitschrijfoptie van Felix kun je deze processen eenvoudig beheren en optimaliseren. Hiermee kun je niet alleen de aanwezigheid van medewerkers bijhouden, maar ook hun grooming beoordelen bij aankomst en hun prestaties evalueren bij vertrek.

Voordelen van de incheck- en uitschrijflijsten

Een van de grootste voordelen van het gebruik van de incheck- en uitschrijflijsten van Felix is de efficiënte urenverwerking en administratie. Direct na het evenement worden de gewerkte uren verwerkt en gedeeld met alle betrokken uitzendbureaus. Hierdoor is er geen sprake meer van dubbele administratie en worden fouten voorkomen.

Daarnaast worden alle statistieken van de leverende bureaus bijgehouden, waardoor je inzicht krijgt in de kwaliteit van de dienstverlening. Dit stelt je in staat om beter te sturen op de prestaties van de bureaus en eventuele knelpunten tijdig aan te pakken. Kortom, met Felix heb je meer grip op jouw flexibele schil en kun je jouw evenementen efficiënter en effectiever beheren.

Efficiënte urenverwerking en administratie

Het gebruik van Felix’s incheck- en uitschrijflijsten biedt tal van voordelen voor het beheer van grote evenementen. Van het bijhouden van de aanwezigheid van medewerkers tot het efficiënt verwerken van uren en het monitoren van de kwaliteit van de dienstverlening, Felix biedt een complete oplossing voor het optimaliseren van jouw evenementenbeheer. Met Felix heb je meer grip op jouw flexibele schil en kun je met vertrouwen jouw evenementen organiseren en beheren.

Rik Donders

Oprichter Felix Works

Laatste Nieuws